• ulu_fanua_01

Fa'aaliga ma tulaga fa'agaoioi ole LEBUS grooves

Fa'aaliga ma tulaga fa'agaoioi ole LEBUS grooves

LBS maea tootoo o loʻo faʻavaeina i luga o le maea saʻo ma le faʻataʻamilosaga maea mo taʻamilosaga taʻitasi o le paʻu, ma o le tulaga o le maea saʻo ma le faʻataʻoto o maea mo taʻamilosaga taʻitasi e tutusa lelei lava.Pe a manu'a le maea uaea i le tele o laulau, o le tulaga o le kolosiina tulaga suiga i le va o le maea uaea pito i luga ma le maea uaea pito i lalo ua faatulagaina e ala i le tootoo maea diagonal, ina ia maea le sopoia o le maea uaea pito i luga i le vaega diagonal. .I totonu o le vaega o le maea sa'o, o le maea uaea pito i luga e pa'u atoatoa i totonu o le tootoo na faia e ni maea uaea pito i lalo e lua, e fausia ai le laina laina i le va o maea, ina ia mautu le fesootaiga i le va o le pito i luga ma le pito i lalo.Pe a toe foʻi mai le maea, o le laʻasaga taofi mama ma le flange toe foʻi i pito uma e lua o le paʻu e faʻaaogaina e taʻitaʻia ai le maea e aʻe i luga ma toe foʻi sologa lelei, aloese mai le maea faʻalavelave e mafua mai i le tipiina o le maea ma le oomiina e le tasi le isi, ina ia oʻo i le maea. o loʻo faʻatulagaina lelei ma sologa lelei le suiga i le pito i luga, ma iloa ai le faʻaogaina o le tele-layer winding.

O flanges o le pa'u e tatau ona sa'o i le puipui pa'u i so'o se tulaga, tusa lava pe i lalo o le uta.

O le maea e tatau ona taofiofia i lalo o le vevesi i le faagasologa o le faʻapipiʻiina ina ia oʻo ai le maea i le puipui o le ala.Pe a le mafai ona fa'amalieina le fa'aputuga, e tatau ona fa'aogaina le lomitusi lomitusi. E masani lava ona fautuaina e tatau ona le itiiti ifo i le 2% le gau o le maea po'o le 10% le mamafa o galuega.

Ole maualuga ole va'a va'a e le tatau ona sili atu i le 1.5 tikeri ae le itiiti ifo ile 0.25 tikeri.

Pe a alu le maea uaea mai le pa'u faataamilo i le fusisaito, o le ogatotonu o le fusi saito e tatau ona i luga o le ogatotonu o le pa'u.
O le maea e tatau ona taofia lapotopoto, aua le tatalaina, tusa lava pe i lalo o le uta maualuga.

O le maea e tatau ona faʻapipiʻiina le faʻaogaina.
Fa'amolemole fua le suiga ole lautele ole maea i lalo ole uta eseese.


Taimi meli: Apr-27-2022