• ulu_fanua_01

Uiga fa'amea fa'ameamea e si'i ai pa'u fa'afafa

Uiga fa'amea fa'ameamea e si'i ai pa'u fa'afafa

Ina ia faʻamautinoa le faʻatuatuaina o le faʻaogaina o le masini siʻitia, faʻapipiʻi faʻalua faʻamau i totonu o le masini, taʻitasi taofi e mafai ona taʻitoʻatasi le avega faʻatatau atoa, ma o lona faʻamau o le 1.25.Ona o le faʻaogaina o le mamanu o le maea uaea ma le vaega e mafai ona mamafa pe a siiina pili, e tatau ona filifilia le uaea e tusa ai ma le malosi.Ua faʻamaonia e faʻapea e mafai e le faʻapipiʻi faʻamaufaʻailogaina o maea uaea e fa ona mautinoa o le a le faʻapipiʻi pe pa'ū le taʻavale pe a motusia soʻo se maea, ma le meatotino maua fa'aleleia atili le fa'atuatuaina.

O le faʻaogaina o le mamanu o le fa-paʻu e maua ai se ituaiga o faʻailoga eletise o loʻo tautau i luga ole vaʻa faigofie, avanoa laʻititi, mama mama, anti-tilt, anti-deflection ma le faʻapipiʻiina.E lelei le a'afiaga o le fa'aoga.

O le galuega ma uiga faʻatulagaina o le faʻaupuga faʻapipiʻiina

O le siiina o masini e aofia ai le afi, faʻapipiʻi uili faʻalua, faʻafefe faʻafefe, taofi faʻalua, faʻaitiitia, paʻu faʻafafa, pulley foeuli, masini faʻapipiʻi ulu, uaea uaea, ma isi. O se mamanu faigofie i le faʻaogaina o masini.E pei ona faaalia i le ata o loo i lalo, o le uaea maea viliina faiga e aofia ai uaea maea, quadruple paʻu, foeuli pulley, spreader pulley ma maea ulu masini faaleleia, ma isi, lea e iloa ai le galuega tauave o le anti-alu ma non-tilting o le rotary. fa'asalalau.Faatasi ai ma le tasi pa'u quad nai lo le lua pa'u ta'ilua, o le fa'asologa o le koluse fa'asolosolo e 4 pito si'i o le mea fa'asalalau fa'ata'amilo.

Fa'ailoga pa'u fa'afafa

E lua ituaiga o la'au tautau e tautau: o le tasi o se ta'avale fa'a-lua e aofia ai le ta'avale ta'avale pito i luga ma le ta'avale savali i lalo;O le ta'avale pito i luga o lo'o aofia ai se masini taamilo o le ta'avale, se pa'u fa'alua, se masini si'i fa'alua ma se fa'asalalau.O le lona lua o le ta'avale e tasi, pa'u fa'alua, fa'a-si'i fa'alua fa'ameamea, fa'asolo fa'asolo ma isi.O le si'itia masini e iloa ai le si'itia ma le pa'u o le pili, ma le pito i luga o le ta'avale ta'avale po'o le rotary spinner e iloa ai le 90 ° fa'aputu o le pili.I le faiga o le gaosiga, e iloa ai o le fausaga o nei cranes e lua e faigata, ma i le faagasologa o le mamafa o le saoasaoa maualuga, o le a tele le faʻafefeteina ma le sasau o le crane, ma e maualalo le lelei o galuega ma e le lelei le faʻatinoga. .O se fa'ailoga fa'ailoga e fo'ia ai lenei fa'afitauli.

Fuafuaga fa'ameamea e si'i ai pa'u fa'afafa

I le mamanu o le siiina o masini, o le filifilia o le pulley multiplier e le gata ina i ai se aafiaga tele i le filifiliga o le maea uaea, pulley ma le paʻu diameter, ma le fuafuaina o le static torque o le maualalo saoasaoa o le reducer, ae aafia tuusao foi le numera o mama galue lelei o le maea uaea i luga o le pa'u, ona a'afia ai lea o le mamao i le va o le pulley foeuli ma le pa'u.O le latalata atu o lenei mamao, o le tele o le Deflection Angle o le maea uaea i totonu ma fafo o le pulley ma le reel, ma o le laʻititi o le faʻafeagai.

O le faiga e viliina ai uaea e 4 maea, ma o le tasi pito o le ulu o le maea o loʻo faʻapipiʻi i luga o taʻavale e fa ma le ipu lolomi uaea.O maea e fa o lo'o fa'atulaga tutusa tutusa i le itu sa'o ma fa'asaga.O maea longitudinal e lua o loʻo faʻamaʻi tutusa i totonu o le maea i totonu o le paʻu, ma o loʻo taʻavale i le itu faʻafeagai o le paʻu, e ui atu i le taʻavale taʻitasi ma le pulley spreader i le isi itu, ma o le isi pito e fesoʻotaʻi ma le masini tumau. ole ulu o le maea e fausia ai ni mea si'i fa'au'u tutusa.O maea faalava e lua o loʻo faʻamaʻa tutusa i totonu o le maea pito i fafo o le paʻu, ma o loʻo manuʻa i fafo o le paʻu i le itu lava e tasi, e ui atu i pulleys spreader taʻitasi, ma o le isi pito e fesoʻotaʻi ma le masini faʻapipiʻi ulu e fai ai lua. fa'alava fa'asaga fa'asaga.O vaega si'i e 4 o lo'o fa'asoa fa'alava lelei.


Taimi meli: Iuni-29-2023